There’s No Business Like Photo Business…

Privet Blooms (click image to enlarge)

Jeg har netop indgået en licensaftale med et amerikansk firma som ønsker at bruge nogle af mine blomsterbilleder i deres produktioner. Aftalen er ikke eksklusiv, hvilket betyder at jeg bevarer rettighederne og fortsat kan sælge mine fotos som prints, postkort og kalendere. Ovenstående (Ligusterblomster) er et af de billeder firmaet har ønsket at ‘leje’ og prisen de betaler ligger langt over hvad jeg selv havde forestillet mig.

Firmaet hedder iøvrigt thelab og har en ganske interessant hjemmeside. Se selv her.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s